Hva er Atelier Øvre?

Atelier Øvre er en maleklubb som er åpen for alle personer i alle aldre, både med og uten erfaring innnen tegning og maling. Alt som trengs er interesse for bildende kunst. Og har lyst til å prøve.
Klubbens formål er å stimulere og utvikle det enkelte medlem innen områdene maling, tegning, kunstforståelse og kreativitet. Dette skjer blant annet gjennom kurs, foredrag og korrektur på medlemskvelder.

Vi har også egene utstillinger av egne medlemmers arbeider.
Vi arbeider også I lokalmiljøet for fremme av interessen for bildende kunst.

Åpningstider

Vi møtes hver tordag fra 18:00 til 21:00 Da har vi vanlige malekvelder hvor vi møtes, er sosiale og maler sammen. Men da kan du også oppleve korrektur, veileding og forskjellige foredrag. Det er også mulgihet til å male på tirsdager. Da er det ikke noe spesielt som skjer, annet enn at noen møtes fra ca 11:00 til ca 15:00 for å male sammen.

Når vi har korrektur har vi som oftest besøk utenfra. Da blir arbeidene våre vurdert i forhold til f.eks fagrevalg og komposisjon.
Det hender også at det er foredrag. Da leier vi også inn kunstnere utenfra. Det kan være fordrag om forskjellige emner innen kunst og kunsthistorie. Men også hvordan kunstneren arbeider selv.

En gang i løpet av året har vi åpen utstilling, hvor vi viser bildene våre til publikum.

Er du interessert kan du følge oss på Facebook eller du kan komme innom en torsdag og si hei. Du er alltid hjertelig velkommen.